torsdag 12 april 2012

Ute igen!

Idag rullades nästan 50km av efter jobb, bitvis var det en kall dimma men överlag en toppenrunda! Det enda jag förfrös var som vanligt tårna. Y har jobbat över idag så det blev en ensamrunda, ensam var jag också när jag kom upp på berget, ovanligt att inte se en kotte där. Inte ens en häst!

Att cykla stig och fota med en iLur klädd i handskar är både svårt och livsfarligt lärde jag mig igen, taggtråden på höger sida utmanade lite extra också.

Nu ligger det en ugnspanka och värmer till sig i ugnen, hur gott kommer inte det bli!?
Premiär med dom nya kläderna idag (Y väntar fortfarande på sina)


Cockpiten


Ransvik påväg in i dimman

Jag gjorde ett försök att fånga dimman som vällde över Kullen idag, längre ut till havs låg en tjock kant och sedan bara ett böljande moln precis på vattenytan, läckert!

Ha en bra torsdagskväll
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar