måndag 9 april 2012

Nu har jag gjort något!

Ja, jag syftar till Andreas rubrik i förra inlägget. Idag fick det bli träning inomhus. Man är väl lite utav en solskencyklist, speciellt när det är kallt ute. Varma sommardagar är det ju inte hela världen med lite regn, men nu tycker iallafall inte jag att det är så kul. Körde på i dryga timmen på trainern, alltså inte heeela Flèche Wallonne (om det nu var någon som fick för sig det!) utan bara en litenliten del.
Bjuder på en "efterbild" :)
trött, röd och glad 
Efter cyklande och dusch hamnade jag i soffan med kaffe och...

Har hunnit med en fika ute på stan också...

Nu är jag übermätt efter kvällsmaten och återigen hittar ni mig i soffan ;)
//Y

2 kommentarer:

 1. Hei var eller oppe på Kullen idag, så to spor som fintfulgtes med värandra, trode det var jer.
  Var ellers dejligt, det er jo icke väderet som er fel det er påklädningen!!
  Hilsner
  Kim

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB10 april 2012 13:13

  Nä, det var inte våra spår du såg, blev bara inneträning för vår del. Var du där och cyklade? Vi borde ta en tur ihop nån (solig ;) ) dag!
  //Y

  SvaraRadera