tisdag 3 april 2012

Knätest med mera..

Såja, då har vi käkat också. En flock spagettistrån med tillbehör, så vet ni vad det handlar om. Vinden har ju lagt sig idag och det har gjort vädret riktigt vårigt trots kylan, det var typ vitt på marken när vi klev upp imorse och på vägen halt som en kasebana.
Jag har varit tokförkyld sedan i söndags så idag tog jag mig tid att vaska av hojen ordentligt, där efter och fortsättningen på denna kvällen ska bli kav lugn för min del, förkylningen ska bort!
//Nilsson
Mossen vid Björkeröd som jag inte vet vad den heter, men vi kan väl helt enkelt kalla den för Björkeröds mosse.

Medan A kurerade halsen och tvättade cykeln stack jag upp till Kullaberg. Tänkte ta en stilla provjogg för att se om knät funkade. Det har känts mycket bättre under dagen och det gick faktiskt bra att jogga. Bara 6 km, men jäklar vad jobbigt det är att ta sig uppför!
Fint i skogen idag, och snart blir det ännu finare när träden börjar slå ut.Efter uppför kommer tack och lov tillslut nerför!
Tidigare idag har jag faktiskt studerat lite och röjt i källaren. Hittade två fulla orörda flyttlådor med saker att sälja på loppisen :) I skogen hittade jag vitsippor
Anemone nemorosa


Nu ska jag också ta det lilla lugna.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar