onsdag 11 april 2012

En undran

Väldigt vad tiden rann iväg efter jobb i dag. Kom hem, tog en kopp java och vips hade 11/2 timme passerat obemärkt... konstigt... Tog efter det en sväng med joggingskorna och vips så gick tiden inte lika fort längre, 45 långa minuter. Trots allt var det faktiskt rätt så skönt att komma ut, behagligt väder och för mig förhållandevis lätta steg :) Dumt nog glömde jag att ta på den däringa knästödsgrejen jag köpte för ett tag sedan, så det gjorde lite ont efter ett tag.

Andreas hoppade på trainern och körde en del av en runda vi brukar avverka ute i verkligheten. En timme spenderades till detta.

Har en sak jag undrar över: Efter jag tränat och kommit hem och inomhus blir jag ofta blå om läpparna och väldigt frusen. Förstår såklart att man kan bli frusen när man varit igång och svettats och har de blöta kläderna på sig, men förr hände det aldrig, det började nån gång förra året. Det har inte med årstiden och utomhustemperaturen att göra, för det kan hända även när det är varmt. Jag blir inte direkt så lätt blå om läpparna när jag bara fryser, utan det är bara efter träning. Vad kan detta bero på?

Förresten, för er som vill se världscupen i Houffalize sänds detta på Red Bull TV nu på fredag och söndag. Får inte missas!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar