måndag 16 april 2012

Bo måste man ju!

Har börjat kolla lite på boende inför Cykelvasan. Föregående två år har vi kört på Skistars paketerbjudande som är rätt så prisvärt, men då får man inte välja vart man ska bo. Det gör ju i och för sig inte så mycket, men i år tänkte vi kanske ta och välja en stuga. Blir lite dyrare, men inte så farligt. Är man många som ska dela stuga är det klart bättre, men vi är ju bara två. Kanske, eventuellt blir vi några fler, vi får väl se.

Finfin stuga i Lindvallen 2011 :)När boendet är bokat är det väl hög tid att börja titta på hur jag ska toppa formen till den 11 augusti, ligger ju lite efter iom studier som gått före. 4:10 rullade jag i mål på förra året, skulle ju vara kul att pressa den tiden lite, kanske knäcka 4timmarsspärren..? Eller också tar jag rygg på den där elitsatsande soffpotatisen Tomas Nilsson och kör in på tre timmar! Vad tror ni?
Vad satsar DU på för tid på årets Cykelvasa?

//Y

4 kommentarer:

 1. Ja, vad satsar jag på för tid egentligen? har inte funderat på det så mycket. Jag har inte kört den långa banan, men körde 45km förra året på 1:44 nånting. Innan CV så ska ju nästan hela Långloppscupen klaras av dessutom, så antingen är jag i kanonform eller så är jag sliten som tusan.

  Jag får väl se till att vara i kanonform och sikta på...säg...*tänka*...3:15?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB17 april 2012 10:49

   Ja se till att pricka in fin form med snabba ben, det ska jag göra :)
   //Y

   Radera
 • Oj vad svårt! Jag har egentligen ingen aning om hur jag ska sätta upp mitt tidsmål, vet inte hur det är att cykla nio mil på mtb:n än ska tilläggas. Körde korta cykelvasan under 2 timmar i fjol så en tid under fyra timmar, kanske är för högt satsat. Som Hasse skriver, vet ju inte heller hur sliten kroppen är i augusti.

  Efter Billingen törs jag sätta måltid:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB17 april 2012 19:57

   Nä det är svårt att sätta ett tidsmål när man inte har något att jämföra med förståss. Vi får väl se vad du säger efter Billingen då :)
   //Y

   Radera