måndag 2 april 2012

61 höjdmeter

Inte vansinnigt mycket för en runda på drygt 26km med mountainbike, snarare rekordplatt! Det som gör den lite jobbigare än vad den låter är dom smala kurviga stigarna, många gånger bara ett styre brett så det gäller att sikta rätt för det går ofta i hög fart. Dessutom ligger rötterna ytligt eller ovan mark överallt så man får i stort sett stå upp och cykla hela tiden. Bra träning, men jag föredrar lite mer krävande motlut :) men det är ett perfekt ställe när det är kallt och blåsigt för där är alltid stilla.

Undertiden man svoochar fram mellan träden ser man avstickare överallt, så där finns förmodligen väldigt mycket mer stig att köra än det som vi har gjort. Man ser ju tydligt på skärmdumpen att vi förmodligen missat ganska mycket. Nästa gång blir det guidening!
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Fick ihop 1000 hm på dagens runda i snön på Hallandsåsen! :p
  Ni får höra av er när ni ska ut nån dag. Margareta har åkt hem till Norge över påsken så kan behöva lite cykelsällskap! :)
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB3 april 2012 18:54

  Hej Viktor,
  1000 hm är mer min stil, men Sibirien har ju sina tjusningar som du vet! Vi hörs av om lite cykling, hoppas på att jag hunnit bli av med min förkylning till fredag.
  //Andreas

  SvaraRadera