torsdag 29 mars 2012

SRAM Red till S2:an

Kanske några av er minns från i vintras att har jag en landsvägscykelram som står och hänger mot mitt skrivbord på kontoret, ÄNTLIGEN! som en viss herre kläckte ur sig på en känd tillställning kan jag dra igång bygget. 

Idag en bra dag, så skulle man ju lätt kunna uttrycka sig. Gruppen till Cervélon har kommit! Det blev en SRAM Red Black tillslut.
Jag bara dök rakt ner i lådan och satte igång för att få lite styrfart och koll på vad som väntar... Fick lite av grejorna på plats och det känns skönt, hoppas bara att mitt styre dyker upp snarast så att jag kan börja dra vajrar mm.


Yvonne var iväg och kutade på berget, detta skulle ge mig lite lugn och ro och tid att sjunka in i projektet tänkte jag, eller hur... Ni som har katt vet mycket väl vad jag menar :)

Hilda gjorde sitt allra bästa idag


Jag tror ni vet vad jag måste gå och fortsätta med just nu...
Vi hörs!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar