måndag 12 mars 2012

Sprungit benen av mig

Jo, det är sant. Jobbigt var det också, brukar ju säga dödsjobbigt ofta i den här bloggen så det gör vi väl igen dådå.! Har som sagt sprungit benen av mig och inte såtillvida att jag sprungit snabbt. Jag har sprungit uppför. Kullaberg är inte snällt och cyklistben är inte gjorda för att springa med... De små rundor jag brukar springa här hemifrån är totalt platta, så minsta lilla motlut tar helt musten ur mig. Måste nog dessvärre träna mer i backar.

Förutom att det var jobbigt så var det fint att springa i skogen som omväxling. 7 km fick jag ihop idag.

Medan jag var ute i solskenet passade A på att köra intervaller, 4x4, och efter det en runda i skogen fast i källaren såklart :)

Hoppas att ugnspannkakan i ugnen fungerar bra som "återställare".
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar