torsdag 22 mars 2012

Spinningpremiär :)

Japp, medan Andreas fick njuta av en långtur med Cuben satt jag inne och trampade på en spinningcykel. Första gången för mig, det var ganska kul faktiskt :) Fast jag kände mig helt bortkommen till en början...
Passet jag gick på var för den lokala cykelklubben, men andra var också välkomna. Roligt att testa och riktigt svettigt! Jobbigast var att stå upp och trampa med hög kadens i slutet, jag hade inga spd-skor med mig så jag lyckades dra ur ena foten ur dom där korgarna...

Kanske något jag provar igen, det är ju lite mer motiverande att träna tillsammans med andra och med musik och en ledare som peppar, än att sitta ensam i källaren.
Och förresten, tack Mattias för att du hjälpte en förvirrad nykomling :)

//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar