söndag 18 mars 2012

Snart kommer prylarna

Jepp det är grabbvecka igen, ska försöka hinna med en rejäl rokad i cykelverkstaden (får inte plats där längre). Vädret ska bli ännu lite vårigare så jag hoppas på 100% uteträning under veckan och en del trädgårdsarbete har jag lovat ska bli gjort, hmmm...
Rekekroken by räser i höstas.

Om allting stämmer landar också ett paket med en grupp från SRAM i veckan till mig, det börjar bannemig brinna i knutarna att få hojen färdig nu. Endast hjulval återstår, våine det har Herr Nilsson inte bestämt ännu.
Finhojen på bilden är alltså inte min, det är Jons han har varit vänlig nog att låta mig cykla hanns superlätta racer, bara för att sätta fart på mig antar jag :)
Men just nu är jag helt slut och ska ta en tidig kojning, Y har precis klämt en fika på arlanda och ska snart ta sista skuttet upp till midlanda.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar