lördag 24 mars 2012

Shopping, OS-cykel +ANNAT

Vårtecken på Intersport
Nu är snart min vecka i norr till ända för den här gången, flyger hem i morgon eftermiddag. Det är kul att vara här och träffa familj och vänner, men det är också skönt att få åka hem igen. Måste ju komma igång med träningen, har blivit alldeles för dåligt med det den här veckan!

Gick in en sväng på Intersport igår och såg att de har växlat från skidor till cyklar nu, så nu är våren kommen hit upp också :)

Har även hunnit med lite shopping:

Fin förpackning tycket jag, hittade inget pris men lite läppbalsam kan väl inte kosta många tior. Det visar sig att jag har köpt 6 gram cherry lemonade lip balm för 89 kronor!! Smart gjort.


Vad som förhoppningsvis och alldeles säkert är en bättre affär är den här cd-skivan jag köpte - ohörd typ... har bara lyssnat några sekunder från en mobiltelefon. Det lilla jag hörde lät iallafall bra. Det är en tjej i min studiegrupp vars man har skrivit och spelat in skivan. Kul med musik som inte är sönderspelat på radio tycker jag.


Sen har jag ju såklart sett till att fika lite också :) Både på café och idag hos min farbror, som visar sig ha Sven Hamrins gamla cykel i garaget. Just den cykel han var med och tog bronsmedalj i lagtempo i OS i Tokyo -64. Min farbror köpte den av Sven för längesedan för 800 kr. Tyvärr fanns den inte tillgänglig att plocka fram eller ens se just nu bakom all bråte. Men han lovade att plocka fram den till nästa gång jag kommer hit, så jag får återkomma när jag har bildbevis :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar