onsdag 14 mars 2012

Räserrunda

Stack som vanligt iväg efter jobb, man kan ju bara inte missa en sådan kanondag! Körde runt bland dimbankarna och där emellan strålande sol. Man hinner inte jättelångt ännu innan solen går ner, men det blev 43 km och sällskapet kom farandes halvvägs i motsatt riktning. Viktor tyckte precis som vi att det var en toppendag att ut och hoja, han hade precis varit upp vid fyren på Kullaberg och vänt, kunde inte bärga sig riktigt och hakade på oss dit igen. Så gött var det....
Kvällssol och dimma vid fyren. För vissa besök nr 2 denna dag :)

Detta var andra uterundan på min nya räser och den här gången kändes det lite mindre vingligt. Tog backarna upp till fyren och jag lyckades ta mig fram rätt så bra. Men jag hade ju inte vunnit en spurt om man säger så... På cykeln sitter 53/39, kassetten är 13-26, tror att jag ska satsa på några taggar till därbak.
Bildbevis: Wilier på toppen av berget!
Andreas, som fortfarande har sitt lvgprojekt i mekstället, fick åka monkeybike :)

//Y

4 kommentarer:

 1. Hann nästan hem innan det blev mörkt!
  Tog knappt 45 min. Tack för sällskapet iaf!
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB14 mars 2012 19:48

  Gott jobbat! Knacka bara på om du kör förbi nån gång och behöver fylla flaskan.
  Och tack själv för sällskapet, det var trevligt att ses :)
  //Y

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat! Nästa gång kommer du vara hur stabil som helst, ev vinlighet försvann nu;)

  Inte dumt att satsa på lite mer taggar bak, jag bytte min kasset bak när jag köpte cyklen coh ångrar det inte, alltid skönt att ha lite mer när det går uppför!

  Jag kan inte fortsätta gå in på bloggen, det ger mig ett alldele för stort racersug;) *skratt*. Får drömma mig bort på tunghojjen ett par veckor till och be till både vädergudar och sopbil att skapa lite vår nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB15 mars 2012 16:51

   Tack :) Jag känner mig betydligt säkrare på cykeln nu. Men som sagt, några lättare växlar hade inte varit fel i backarna!

   Bara lugn, våren kommer snart till er också! Du får se det som bra träning med mountainbiken ;)

   Radera