torsdag 8 mars 2012

Prylshopping, Landsväg och källarmek

Vissa dagar är man riktigt effektiv som idag tex, fick gjort en en jädra massa. På 2 tim och 10 min klarades bromsmek - Landsvägspremier - Komponentshopping till Cervélon + en tur till City Gross (vi hade ingen kvällsmat) Inte en aning hur allt de där gick till. Det bara löste sig helt enkelt!

Ja, brickan jag lägger delar på när jag mekar är en Mc donaldsbricka. Vad annars ska man ha dom till?

Var in i cykelbutiken idag och fick "låna" hem en flarra med olja av en schyst säljare, till min frambroms som krånglat ett tag. Den ena kolven har liksom inte riktigt velat gå tillbaka hela vägen, och det kan åtminstone störa mig sömnlös! Där var på tok för lite olja i och efter påfyllning, rengöring och lite mek så funkar dom bra igen. Kanske borde luftas också... Hur som helst, Tack för vänligheten!
Här var det nästan tomt!


Mitt i allt fixande så löste det sig med komponenterna till S2:an som jag har stående i kontoret. Det blev inte vad jag hade tänkt mig, det blev bättre! Jag lär återkomma om detta så fort jag har prylarna i min
hand.

//Nilsson

Nu så tar jag, Yvonne, över:
Det första jag gjorde när jag kom hem efter jobb var att kasta mig över min Wilier. Skruvade på sadeln (har ännu inte köpt sadel till cykeln så jag får hålla på och byta med Cuben), satte fast gps:n, på med diverse kläder, skor och i all stress höll jag på att glömma hjälmen.

Sen gav jag mig ut på min landsvägsdebut! Första turen nånsin på en racer var till en början en vinglig historia. Jäkla smala däck det där! Dricka under färd = livsfarligt! Bilar ruskigt tätt intill, läskigt. Förutom de livsfarliga aspekterna var det grymt kul! Var bara ute en timme, det blev lite kallt mot slutet.

Det var bra att få komma ut och cykla cykeln på riktigt, ska fixa lite med sittställning och kanske se över om jag ska byta kassett. Ska ge det några fler provturer med lite mer uppför för att känna efter ordentligt.

Tyvärr kunde jag inte ta någon bild på ekipaget. För att fota under färd - bara för folk med dödslängtan och stanna för att fota - tråkig bild och dessutom för kallt att stå still.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar