tisdag 6 mars 2012

Kortdistans


Dagens träning blev inte så jättelång, tog en joggingtur längs med havet, endast 6 km. Sist jag var ute och sprang fick jag ont i höger knä - igen... Det började kännas av exakt halvvägs, när jag skulle vända i Lerhamn och då hade jag 5 km hem igen. Dum som man är fortsatte jag springa hela vägen och det blev bara värre och värre, tänkte att om jag springer så kommer jag ju hem fortare och kan vila knäet :)

Idag tog jag därför en kortare sväng och det gick jättebra, kände ingenting! Förutom en kall motvind! Får nog fortsätta med de korta distanserna ett tag till, eller jag kanske borde testa löpintervaller? Ska ju vara bra sägs det...

En del av eftermiddagen har efter detta spenderats i tvsoffan med Paris-Nice.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar