torsdag 22 mars 2012

Fara för figuren


Har haft ännu en dag i skolbänken, jobbat en del i iMovie, kul men tidsödande. Fikat en del också. Det är ju riktigt lyxigt att studera, en fikarast på förmiddagen, lång (60min) lunchrast och en fikarast på eftermiddagen! När hade man det senast?? Jäklar alltså, tur att det inte är mer än tre inneveckor/termin, annars hade det nog varit en fara för figuren.

För att motverka figurförfallet har jag ju tagit med joggingskor. MEN förmodligen gör de inte så mycket nytta i väskan... Har svårt att hinna ut innan det blir mörkt och jag gillar inte att springa i mörker. Fick ju iallafall till ett spinningpass igår, alltid nåt. I morgon slutar vi vid lunch så då har jag tänkt ta en joggingtur.

Något annat: Undrar när mina Cube-kläder ska dyka upp, har inte hört något än... Inte för att jag behöver kortbyxor och kortärmat just nu, men värmen är ju på väg :) Iofs så är kläderna till största delen vita och det kanske inte är det första man ska ta på sin vinterbleka kropp, det får nog vänta tills man fått lite vårröd färg!

//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar