lördag 3 mars 2012

Cykelkläder beställda

Denhär dagen var ju inte helt fel. Vilat benen och fått en hel drös med sysslor gjorda, perfekt!
Cyklar blir riktigt skitiga in i alla skrymslen och behöver ibland lite extra noggrann omsorg, inte minst efter cyklande vintertid när man bara orkar hem för att på sin höjd spola av och svoocha runt med svampen i beckmörker. Man ser ju inte ens vad man håller på med...

Idag passade vi faktiskt på att ta ut mekstället i det fina vädret och köra en grundlig rengöring i kombo med fika och ja ni vet, sedan kom en cykelkompis förbi och badabing så hann vi inte med min. Men den svart electric blue:a blev riktigt ren och snügg!
Som ny!Innan cykeltvätten var vi över en sväng i Ängelholm för att beställa nya cykelkläder, såntdär slits ju endel.  Det resulterade i ett mycket trevligt samtal med butiksägaren, det är alltid roligt att höra att folk är intresserade och brinner för det dom jobbar med!

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Oj vad mycket vår ni har! Här töar det, men är fortfarande snö och is. LÄngtar så det gör ont i kroppen efter att få nöta lite stig och tvätta cykel efteråt;)

  Föressten du har inget bra tips på vart man kan handla snygga cykelkläder? Bortsett från där du precis beställt då;) Typ nån nätbutik? Här uppe är det så dåligt utbud att det är pinsamt.

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB3 mars 2012 18:16

  Hej Helena! Ja, det är helt underbart att det är vår i luften här nere :) Roligt att man kan frestas med cykeltvätt!!?

  Angående cykelkläder så köper vi faktiskt det mesta i butik. Du kör också Cube har jag sett, prova att kolla in hos Erland.se. De har både en fysisk butik och webbshop och säljer bla Cube-kläder. Cykelmagneten.se har också mycket kläder. Maloja tycker jag gör både snygga och riktigt bra kläder, säljs tex på Cykelcity.

  //Y

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen! Maloja har jag lite av men de är lite dyra tycker jag tyvär.
  Cubekläder är inte fel, det handlar ju mycket om att matcha hojjen;)

  Helena

  SvaraRadera