fredag 23 mars 2012

Ahh FredagsBajk


Jobbat klart, kommit hem från träningen, spolat av hojen. Ska bara springa in under sprinklern en snabb sväng och där efter tänker jag öppna en kall, ta en Bertil eller vad man vill kalla det.
Gott ska det bli hur som helst.

Idag fick jag sällskap, vi cyklade en rätt bra och bitvis lite jobbig runda, kul att ha någon att prata med...
Denna fredag skulle bjuda på riktigt dunderväder och det gjorde den faktiskt, bara inte alls på det sätt som jag hade tänkt mig. Dimman var så tjock att jag inte hade behövt vända om för att cykla tillbaka och hämta vattenflaskan som jag glömde. 7 km helt i onödan, det var bara att öppna munnen så släcktes törsten...Inte lika vackra bilder idag, 6°C varmt som kändes mycket värre pga allt vatten i luften...

Nä nu måste jag spola av mig...
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Thanks for a great tour Andreas! will sleep well tonight...//Jon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 mars 2012 22:13

   Tack själv Jon,
   Samma här...

   Radera