söndag 25 mars 2012

4 timmar i sadeln

Drog iväg en timme före middag, cyklade så mycket stig jag kunde bort mot Ängelholm och Sibirien. Dimman hade inte släppt och ju närmare ängelholm jag kom desto mer tätnade fanskapet, det blir ju iskallt...

Igår varnade Jon mig och sa att där var typ knädjupt med vatten bitvis i kronoskogen, jaja tänkte jag så illa kan det väl inte vara nu. FEL, det var emellanåt perfekt simdjup och innan jag hittade lite lämpliga omvägar runt "sjöarna" var jag dyblöt från knäna och neråt. Annars var det kanonfina stigar, lite svårt att känna igen sig såhär på våren när ingenting slagit ut ännu men riktigt gott.


Körde lite nya stigar för att undvika värsta blötan

Efter låt säga ett och ett halvt varv i Ängelholm var det bara att stånga sig mot Kullaberg i tilltagande motvind med genomblöta skor, inte direkt skitkul men det gick ju och sedan kom belöningen.


Några motlut senare var det som sommar på kullaberg, helt stilla och soligt, där passade jag på att sjunka ihop i solen en stund med en köttbullsmacka. Ganska trötta ben pinnade hemmåt i medvind och jag undrade lite vad jag kunde ha gjort för att förtjäna detta, men gött var det att bara flyga fram i solsken sista milen hem...

Life is good
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar