måndag 27 februari 2012

Tidsbrist

Nu är Andalucia Bike Race inne på sin andra dag av sex. Åsa och Kajsa gjorde riktigt bra ifrån sig i gårdagens prolog, hamnade på en tredje plats efter att blivit omkörda precis innan målgång. Åsa rapporterar från tävlingen i sin blogg. Cykeltidningen Kadens har också ett lag på plats, Calle Friberg och Jojje Borssén. De startade tydligen upp första dagen med en vurpa. Text, bild och film finns att hitta på Kadens hemsida.

För den som är intresserad kommer det efter tävlingen att sändas någon sorts sammandrag av alla etapper på Eurosport och Fox Sports.

Som vi tidigare skrivit har vi sneglat en del på det här etapploppet och skulle gärna testa på det. Frågan är bara om man överhuvudtaget kan klara av att genomföra det..?? Och för att ta sig igenom med någon sorts heder i behåll behövs ett strukturerat träningsupplägg, vilket vi definitivt inte har just nu. Vi har kämpat på bra och blivit bättre och bättre på de här 3,5 åren vi cyklat, men jag tror att vi har mer att ge med rätt träning. Det är svårt att hinna med när man har heltidsjobb och studier och dessutom inte har den kunskap som behövs för att lägga upp träningen optimalt.//Y

2 kommentarer:

 1. Hej, måske vi skulle tage en snak om tränings uppläg en af dagana?
  *G* er ingen proffs men er en der forstår fysiologien(vds läkare) och har en mangeårig passion omkring träning og dets uppläg.
  Kim/naboen

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB2 mars 2012 17:37

  Hej Kim! Det vore kanonbra och trevligt att träffas och snacka träning med dig. Vi skickar ett mail så kan vi bestämma mer.

  SvaraRadera