onsdag 8 februari 2012

Tack det räcker nu

Har kört på ganska hårt en tid med träningen nu, idag var det dax för 4x4. Värmde upp som vanligt och drog på, det kändes från första rundtramet att det inte skulle hålla. Jag höll ut två intervaller med typ eldslågor brinnande i låren, jag bara tappade det och lyssnade på huvudet som sa stopp nu Nilsson.

Envis (och kanske dum) som man är så sadlade jag om och körde en flack bana på ca 30 km istället. Det funkade mycket bättre, på så vis kan man ju dra på lite när man vill och reglera intervallerna en aning. Kan bara säga att efter första förnedringen var det ett framgångsrecept. Imorgon blir det vila och därefter önskar jag mig lite varmare och inte så fuktigt väder, är riktigt lack på att nöta trainerdäck nu.
Nu vill vi ha mer sånthär, ut och fåna runt i skogen

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Lite skidåkning först, sen vill jag också ha vår! Fråga: Får man intervjua dig/er om cykelvasan till min träningsblogg? Gör cykelsatsning med cykelvasan i samarbete med vasaloppet, men är ny på mountainbike. Ska kika in häör ofta för inspiration och tips! Hittade ingen mailadress här på bloggen, vore toppen om jag fick ställa några vasan-frågor! min mail, [email protected]

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB8 februari 2012 21:07

    Jo skidåkning hade ju inte varit fel som omväxling. Tyvärr är snötäcket knappt synligt för blotta ögat i våra krokar.
    Jovisst får du ställa lite frågor, jag skickar dig ett mail.

    SvaraRadera