fredag 17 februari 2012

Cervélopanik, njae men lite

Ligger på soffan sörplar just i mig en Americano, eller egentligen en Long Black som det heter i den ordningen jag hällt upp den. Kaffe i sin allra bästa form om ni frågar mig, som bryggkaffe men med espressons lite fylligare och mjukare smak.Känner en gnutta (jättegnutta alltså) panik angående Cervélon som fortfarande sitter i mekstället med bara gaffeln monterad. Bygget som inte kommer någon vart riskerar definitivt att dra ut på tiden. Jag har fortfarande inte lagt någon beställning på en grupp till den pga diverse strul. Det känns som att det brinner i knutarna om jag ska lyckas få ihop den lagom tills att det är nysopat på vägarna :)

Det är inget annat än ett litet ilandsproblem så egentligen ska jag inte gnälla,men jag har aldrig riktigt tid till att sätta mig in någonting. Då blir vissa saker lidande och det är vanligtvis det som jag själv verkligen vill få gjort.

Nu är det iaf helg och det ska bli gött
//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar