onsdag 4 januari 2012

Vindpinad löpning

Tog mig ett joggingpass idag, tänkte att man får passa på när solen skiner. Aningen blåsigt dock. Sprang norrut längs med stranden och tillbaka tog jag cykelbanan där det är lite mer skyddat från vinden. Mötte en mtbcyklist som kämpade i motvinden nere vid stranden, såg jobbigt ut. Joggingen var också jobbig, speciellt när jag vände av hemåt och vinden tog i med full kraft på de ställen det är fritt blås från havet. Blev ingen rekordrunda direkt.
Stranden nedanför oss. Havet är vackert när det stormar!
Badbryggan i Nyhamnsläge

Vindpinad joggare.

Jag har ju varit ledig idag och haft en lång, lugn morgon, gick upp vid halv sju och gjorde A sällskap vid frukosten. Sen har jag inte fått så mycket vettigt gjort direkt, börjat städa undan julsaker, ätit rester från gårdagen till lunch, försökt skumma mjölk... gick nästan bra på tredje försöket... (mjölken slut igen)
smakade ju gott iaf
Nu sitter jag och lyssnar till trainern och Andreas som samarbetar i källaren :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar