fredag 20 januari 2012

Varmt & jobbigt

Finväder ute idag! Slutade jobb halv tolv. Promenerade hem eftersom jag fick lift med A till jobb imorse. Kom hem och bläddrade i IKEAkatalogen på jakt efter en liten, liten byrå till hallen. Hittade ingen som passade. Bestämde mig för en joggingtur.

Andreas var iväg tidigare i veckan och bytte tröjan jag fick i julklapp, så jag tänkte att jag skulle ta och testa den idag. Nu med rätt storlek sitter den perfekt!
helt naturligt leende
Var ute och sprang i 40 min - skitjobbigt! Jag har så himla tunga steg - fy! Tråkigt! Vill kunna flyga fram...
Gjorde några (med betoning på några...) armhävningar, sit-ups och plankan när jag kom hem - också skitjobbigt! Fasiken!

Tröjan var jätteskön, men vaaaarm. Ull ger inte direkt någon avkylning och idag var det riktigt vårväder ute, så det blev lite too much. Fick öppna upp jackan, ta av pannbandet och tack&lov hade jag inga vantar!

Andreas fixade handleriet för kvällsmaten. Har sett att det blir något med fläskfilé, fänkål, svartrötter, potatis och zucchini.
Just för tillfället cyklar han på stället i källar'n :)

Nu ser vi fram emot en fredagsöl och en lugn kväll!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar