söndag 22 januari 2012

Utecykling mm

Vädrat Cuben idag :)

Efter den där fikan, tittade solen fram från en i stort sett molnfri himmel. Jag bestämde mig för att skippa trainerpasset och cykla ute istället, mycket roligare! Det fick bli cykelbanor och asfalt. Det var en hel del folk ute och strosade... fick tvärnita för en barnvagn som helt plötsligt svängde ut mitt framför mig. Tyckte mig höra någon irriterad röst om att jag körde om på insidan, när jag cyklade vidare. Tycker dock inte att det var jag som gjorde fel: Det skedde på en liten 30-väg utan trottoarer. Jag höll mig längst ut till höger på vägen och barnfamiljen gick utspridda över typ hela vägbanan men mestadels till vänster. När jag så kommer ikapp dom svänger mamman barnvagnen till höger och tänker väl gå över till den högra sidan av vägen. Det kan väl ändå inte vara jag som gjorde något galet? Fotgängare ska väl ändå hålla sig till vänster sida och ska de korsa vägen får de väl se sig för.

Nu över till något helt annat. Har gjort en liten provsmakning av något som var en nyhet för mig. Toblerone Fruit & Nut. Älskar Marabous frukt & mandel, och måste säga att den fortfarande är favoriten. Tobleronen var helt ok, men inte riktigt lika god och russinen kändes små och torra. Inget jag köper igen.
Ingen höjdare direkt. Medioker.
Nåt annat igen. Olsson har tagit över bästa platsen efter Hilda :)

//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar