måndag 30 januari 2012

Tillbaka till verkligheten

Ja efter helgens glädjerus med ny cykel och allt så är man nu tillbaka i verkligheten. Studier idag och imorgon, sen jobb ons, tors, fre.

Har några uppgifter i kursen som innebär att jag är "tvungen" att bläddra igenom en massa tidningar. Inte allt för betungande kanske, men jäkligt svårt att hålla fokus på uppgiften! Kommer på mig själv att börja kolla efter goda recept och för att inte tala om artiklar och tester om landsvägscyklar och prylar i Kadens. Har ju massor med "nytt" att läsa igenom nu när jag köpt lvgcykel!
Så här ser min arbetsplats ut:

Åsså en bild på två av mina favoriter ;)

//Y

2 kommentarer:

  1. ah skönt o se en cykel med Campa!

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB7 februari 2012 19:47

    :-)

    SvaraRadera