måndag 23 januari 2012

Snödjupsrapport

Efter pysslande och sysslande och lunchande här hemma tog jag på alla lager med kläder och rullade iväg på en fin, lugn tur med Cuben. Cyklade till Helsingborg och hem igen, 40 km. Det var jätteskönt första halvan av sträckan. När jag sedan vände hem blev jag kall och det kändes lite jobbigt en stund, trots att jag tog det lugnt. Hade en liten, nästan obefintlig, men kylig motvind. Var rätt kall och röd om kinderna när jag kom hem :)
Halt var det också! Sladdade med bakhjulet i en kurva, men det gick bra, höll mig på banan så att säga.

Mycket stor skillnad på snödjupet utefter vägen. Hos oss finns ingen snö alls men när jag närmade mig Viken såg det ut som på bilderna nedan! Otroligt, vilken massa snö!! Fram med plog och slunga!

Fint var det verkligen!Blev ju både bad- och skidsugen på samma gång!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar