lördag 28 januari 2012

Ny cykel!


Ja, som rubriken säger: jag har köpt ny cykel! En landsvägscykel!
Körde upp till Falkenberg i förmiddags och besökte Cykelmagneten. Trodde väl aldrig att jag skulle lyckas köpa cykel så snabbt och enkelt, med tanke på mina storleksproblem. Hade kollat deras hemsida tidigare och sett att de hade cyklar i strl xs och enligt geometrin som jag hittade på Wiliers hemsida såg det faktiskt ut som att det kunde passa mig. Och det gjorde det! Så nu är jag stolt ägare till en, enligt min mening, skitsnygg cykel :)Får väl ta och montera upp cykeln på trainern så länge så jag kan finjustera och komma in i känslan att sitta på en racer.

Tack Anders för tipset om Cykelmagneten. De var verkligen duktiga och hjälpsamma och jobbade tillochmed 45 min övertid för att få ihop cykeln, fin service!
//Y

9 kommentarer:

 1. Med en sån proffs-cykel så är det ut varje dag som gäller så fort vägarna är bara! ;)
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB28 januari 2012 18:02

  :) Ja det är väl det som gäller om jag ska kunna bli lika snabb som cykeln! Och jag tror med all säkerhet att jag kommer cykla ännu mer nu än vad jag redan gör. Längtar till våren nu!!
  //Yvonne

  SvaraRadera
 3. Då får Andreas byta upp till RED nu istället för Force för att kunna hålla följe! ;)
  Det är skoj att cykla landsväg, framför allt på en bra cykel! Tror du kommer bli väldigt nöjd med den! :)
  /Viktor

  SvaraRadera
 4. Finfin cykel, tom Marco Pantani "il pirata" cyklade på Willier när det begavs sig!

  SvaraRadera
 5. Yvonne The Summit MTB28 januari 2012 18:33

  Tack Peter! Wilier gör grymt snygga cyklar tycker jag!

  Viktor: Det är ju fördelaktigt att handla på rea, man får fin cykel till fint pris :) Håller med om att det är roligare att cykla med en bra cykel och än så länge är jag verkligen nöjd. Får väl se hur A ska matcha detta..

  //Y

  SvaraRadera
 6. Patrik Skolling Möller29 januari 2012 14:19

  Fin!

  Förresten, har ni tips på sommarställe man kan hyra runt Kullen?

  [email protected]

  mvh
  Partrik

  SvaraRadera
 7. Yvonne The Summit MTB29 januari 2012 14:22

  Tack!
  tips på ställen att hyra kommer på mailen!
  //Yvonne

  SvaraRadera
 8. Grattis till nytillskottet! Riktigt snygg!

  SvaraRadera
 9. Yvonne The Summit MTB29 januari 2012 17:30

  Tackar tackar Karin! Jag är verkligen helnöjd med den :)

  SvaraRadera