torsdag 19 januari 2012

Mera trainer

Idag har Andreas och jag kört var sitt pass på trainern. Jag har ju varit lite dålig på att cykla i källaren under en tid, kan inte komma ifrån att det ÄR mycket roligare att cykla UTE!  Men idag var jag faktiskt sugen på att träna på trainern och det var rätt så kul! Jag körde en runda som A cyklat ute i självaste verkligheten när han lånade Jon's landsvägscykel. Det var lite lagom långt, lite lagom backigt och jag tog väl i lite lagom mycket :) A tränade ju hårt igår så han tog det lite lugnare idag.

Imorgon slutar jag tidigt, ska kolla hur vädret ska bli, kanske kan ta en sväng ute eller springa en runda. Borde nog träna en del löpning nu om jag ska ge mig på Kullamannen i år igen... men det ska väl hinnas med, loppet går ju inte förrän i maj.
En bild från förra året, kollar klockan efter målgång
"Hur gick det egentligen?"

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar