torsdag 12 januari 2012

Kullamannen - anmälan öppen!


Anmälan till Kullamannen Salomon Trail Tour 2012 har öppnat! (Tack för tipset Pernilla!) Den 19 maj går loppet. Har inte anmält mig än, men det lutar åt att jag väljer den blå banan på 5km i år igen. Är ju ingen superlöpare och terrängen är förjäkla krävande så jag tror inte att jag ska ge mig på den svarta banan, 10km. Kan ju dessutom vara kul att se om jag kan klara att springa dom 5 kilometrarna snabbare i år :)

Bild från www.kullamannen.com
Förra året var iallafall Kullamannen ett jättefint arrangemang i otroligt vacker miljö (Kullaberg såklart). Ser fram emot att delta i år igen :)
Dags att sätta igång med hårdträningen nu!

Här kan du se vår film från förra året! 
//Y

2 kommentarer:

  1. KOM IGEN!!!!!!!!!!!!!! Du kan springa den långa i nattmössan! Vi testar några gånger och sen e du i hamn! Du får inte följa med på AW om du inte gör det.... mwoahahahaa! kram

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB12 januari 2012 20:10

    Va!? Kör du med fula hot nu!?! Inget AW - nänänä...

    SvaraRadera