torsdag 26 januari 2012

Jaha då ska man välja också...

Ja, då ska man bara välja grejor också!
Det är ju inte det lättaste, har bestämt mig för gruppen på bilden nedan och det blir säkert bra. Men det finns alltid ett MEN och i detta fallet heter det utväxling.
SRAM Force


Kanske lätt för vissa, men jag är inte hemma på den biten när det gäller LVG och dessutom som jag sagt tidigare kan jag bli störande velig. Som tur är har jag vissa hjälpsamma bättre erfarna vänner som jag kan rådfråga, men det är fortfarande Nilsson som ska välja...

Det kommer cyklas endel backar som är relativt branta, men annars är ju skåne som sagt ganska platt.

Trainern har bistått med en bana på 30 km från Belgien, den var inte platt kan vi säga:) Jag har varit i Belgien många gånger, men då mest i hamnstäder och det såg inte alls hotfullt ut ur en cyklists perspektiv.

Hur som helst tog det riktigt bra i benen!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar