tisdag 31 januari 2012

Jag tror att jag bestämt mig!!

Jaha dagarna rullar på, precis som jag så ofta jag hinner. Idag lyckades jag klämma in en timme "lidande" i källaren, jäklar va skönt :)
Y har ju fått en nytändning i form av en räsercykel, det har väl ingen missat.Utväxling då? Jo stötts och blötts en del kan jag avslöja, men många har berättat för mig att det är något i stil med 53/39 11-25 JAG ska ha. Dock verka många av dessa köra på Compact 50/34 11-25! Eftersom att jag inte har någon direkt LVG erfarenhet från detta seklet så tror jag att jag kör på compact till att börja med. Jag har ju tänkt mig en del backträning på Hallandsåsen, där finns en hel del ganska långa branta backar och det är ju alltid bra om man kommer upp sittandes på cykeln istället för gåendes bredvid...

Jo förresten, höll på att glömma...

Tack Kaves på HappyMTB du fick mig att garva idag!!

Satt på kontoret och var inte ensam, plötsligt till synes utan anledning börjar man frustandes försöka kväva ett gapflabb. Skönt att jag inte satt i telefon också
Signaturen lärde mig att "keso är köttfärs gjord på mumintroll"

//Nilsson

.

4 kommentarer:

 1. hahahahahahahahahahaha!!!!!!! Muminfärs! klockrent! hahahahahahaha!

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB1 februari 2012 10:24

  Jag vet, riktig äkta finhumor!!

  SvaraRadera
 3. Kompakt kommer funka klockrent! :)
  /Viktor

  SvaraRadera
 4. Yvonne The Summit MTB1 februari 2012 19:40

  Jepp jag tror det med! Skåne är faktiskt inte platt (om man letar)

  SvaraRadera