torsdag 5 januari 2012

Höll mig till asfalt idag

Lycklig var jag när jag kom hem!

Det blev asfalten. Både för att då slipper man tvätta cykeln när man kommer hem och så tänkte jag att det kanske skulle vara dumt att ge sig ut ensam i skogen när det blåste så om det skulle komma nåt träd farandes.

När jag började regnade det lite lätt, men det ökade på efterhand och riktigt kraftiga vindar. Det blev ingen lång tur, men en kort :)
Hade rätt så kul på turen och skrattade lite för mig själv när jag var tvungen att luta rejält för att stå emot vinden och inte köra rakt ut i vägbanan. Borde dock skaffa skoöverdrag och regnjacka... och skulle nog haft glasögon på. Förstår nu innebörden av uttrycket "det regnar småspik".
Här har dom precis sopat bort stranden från cykelbanan...//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar