onsdag 28 december 2011

Varför?

Körde genom den skånska "ödemarken" idag, satt och funderade på hur lite bebyggelse det är bitvis även i skåne. Anledningen till dessa tankar var att tanken i bilen var typ tom när jag började bege mig hemåt...

Det är så typiskt mig att tänka, ähh det håller nog precis till macken som ligger ett par kilometer från vårt hus. Jag hade ca 60 km kvar hem när mätaren visade att det var 50 km kvar att köra av tanken. Varför inte  vara en vettig människa och tanka innan avfärd, istället nagelbitare med avslagen AC, radio stängde tillslut ner instrumentbrädan för att spara på allt som tar det lilla extra.
Färden fick gå i 70-80 km/h i sexans växel med bitvis lite ilskna bilister bakom. Tajmade exakt mackens infart, 0 på mätaren hade det stått ett tag, lättnad!
Sällan blir jag så glad som idag av att se en mack!

Där efter hem och upp på trainern med en kopp kaffe i halsen, intervaller blev det och aj aj aj vad stress har negativ inverkan på kroppen, men det gick ju :)

Jo förresten, innan kaffet skummade jag en kanna mjölk åt Yvonne också... (se inlägget nedan haha)

Chip
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar