söndag 18 december 2011

Uppför, det är grejor det!

Dagens monsterträning är avklarad, har sedan dess vandrat genom duschen en fika och nu hamnat i soffan iklädd "loungepants". Otroligt skönt efteråt, somnade nästan i soffan och tänkte näe får göra något så att man inte slocknar. Det är anledningen att just du sitter och läser detta.

Jag avverkade ett känt berg från touren och det var som vanligt vidrigt jobbigt, gick bra iaf. Lyckade putsa tidigare ansträngningar med ett antal minuter och det ser jag som en förbättring då det faktiskt är ett tag sedan jag testade... hur man än gör så är det trögt att ligga på 7-12% lutning i ca 1 tim och 20 min och bara mata på. Jag undrar alltid hur mycket man vågar trycka på redan från start för att inte cykla rakt in i väggen innan man är uppe. Det är ju liksom inte tal om några vansinnes fartökningar halvvägs direkt, inte för mig iaf.
Dagen utsikt


Ni får själva räkna ut vad Y gör just nu hahaha!
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar