fredag 9 december 2011

Liten Happy Friday!

Hemma! Japp, med lite förseningar pga vädret så är jag nu tillslut hemma. Var först lite sen med flyget till Arlanda och trodde jag skulle behöva springa till nästa, men när mobilen gick igång kom det sms om att flyget till Ängelholm i sin tur var försenat, så allt ordnade sig :)

När vi sen närmade oss Ängelholm var det så kraftiga sidvindar så tanken var att vi skulle cirkulera för att invänta rätt läge, men det visade sig vara rätt när vi kom fram så det blev en fin landning på direkten.

Lämnade det här vinterlandskapet halv sex i morseTrött var jag!

Frukost på planet till Arlanda...
Deicing av flygplansvingarna innan avgång till Ängelholm

Frukost nr 2, det lönar sig att flyga tidigt på morgonen :)
Finväder var det ovan molnen, skulle kanske stannat där uppe!


Andreas kom och hämtade mig på flygplatsen så jag behövde inte ta "Tax-i-bilen" haha! Gulligt! Får bli dagens Happy friday!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar