torsdag 8 december 2011

Kände mig lite som en rivningsfastighet

Härligt, nu börjar det ordna upp sig som en viss herre sa för länge sedan, fick gott om tid för ett långpass i källaren.

Påväg hem stannade jag till hos mina föräldrar för en fika, den ägde delvis rum på golvet då vissa inte kunde släppa penseln. Men så är det när man är igång, det är bäst att fortsätta medan man har ångan uppe. Fint såg det ut att bli också för den delen!

Rullade sedan hem med siktet inställt på trainern, idag körde jag 4x4 och en "time trail" på 40 km. Kan säga att jag är riktigt yr i bollén efter den persen. Intervallerna gick bra men kan ändå sammanfattas bäst så  som Darvell beskrev i ett blogginlägg för en tid sedan, konstigt de där men går det riktigt bra ska det ju kännas precis så överjävligt att 4 minuter av ens liv aldrig tycks ha sin ende. Kanske ska köra fyror mest hela tiden, så springer inte åren förbi så fort som dom tycks göra nu för tiden... Hahaha
Kände mig lite som byggnaden på bilden när jag klev av trainern idag, härligt!!

Tog bilden när jag rullade hemåt idag, det ska smällas upp ett höghus till i vår lilla by som dom envisas med att kalla för stad.
Fint ska det va, (tycker absout inte jag)

Vi hörs!
//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar