tisdag 6 december 2011

Jamen, har inte gått under jorden

En del undrar nog var jag tog vägen, svaret är ingenstans alls. Har bara haft alldeles för mycket att "harva" i för att hinna blogga.
Nu börjar jag dock hinna ikapp lite, har idag bland annat fixat på vinterdäck på två bilar, hämtat ut en annan från en verkstad och blivit skinnad på praktiskt taget alla julklappspengar som fanns. Självklart har det arbetats också.
Ett försök till styrkeintervaller kört på 50 kadens (under ansträngning), kändes dock som att Watt:en borde ökas.


Träningen har dock skötts näst intill exemplariskt, Cyklade ett hårt pass senast igår och förtjänar mig en vilodag idag. Detta tror jag är klokt då jag vaknade imorse förkyld ända in i...

Förresten Airplay, vilken grej. Har snart musik i hela huset, blir ju som en drog.
Har svårt att koppla bilden till vinter-rusket, men så här borde man ha det alltid, eller hur!


//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Fine Kurver *S* Er altid svärt att vide hvor hårdt der skal tränes, er mägtigt imponeret over jeres insats. Ville da gerne snakke en dag om jeres samlet plan(ps er lidt ala fysiolog)
  Hvordan ser planerne for en cykeltur ud på lördag?
  KG

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB7 december 2011 17:10

  Tack för det Kim, jo det är svårt att veta hur hårt man ska köra... Fysiolog, det låter ju som att ett snack med dig kanske vore bra. Cykeltur hade varit najs, men det ska blåsa kuling och regna rätt mycket!?
  Y kommer på fredag så vi kan ju höras då.
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Yvonne The Summit MTB9 december 2011 21:00

  Godafton KG,
  Väderutsikten ser ju inte så lovande ut för imorgon med kuling och regn. Vi kommer inte att cykla ute. Men här har du vår mail [email protected] Vi kan kanske höras den vägen om en sammankomst av något slag!
  //Andreas

  SvaraRadera