måndag 12 december 2011

I väntan på kaffet...

Vilade kroppen från träning igår, det var riktigt gött och vi avslutade dagen med något man skulle kunna kalla ost & vin party hos Syrran och Jon. Hade riktigt skoj och tyckte nog att vi skrattade mest hela kvällen Har träningsvärk i magen efter att jag påpekade att dendär Snickersreklamen med Aretha Franklin är ju kul...
Jag fick låna hem lite träningsinspiration och handfasta tips i form av en bok som jag sett många gånger men aldrig bläddrat i.
Lance vet nog vad han pratar om så här borde man hitta lite matnyttiga tips.


Flera av oss drar runt på envisa förkylningar, så även jag. Man vet aldrig hur hårt man vågar pressa sig på cykeln innan det bryter ut och blir värre. Jag har lyckats få lite småont i halsen och försöker vara lite snäll mot mig på träningsfronten för tillfället pga det.

Nu blir det en kopp
//Nilsson

1 kommentar:

  1. http://vimeo.com/29588997

    nja...

    SvaraRadera