fredag 16 december 2011

Fredag - Vilodag

Det är ju riktigt skönt eftersom att jag vet att jag gjorde ett bra hästjobb igår! 
Å andra sidan varar inte livet på sofflocket särskilt länge, imorgon är det dax igen... Har så smått börjat öka på tid och "intensitet" vid varje tillfälle jag tränar, finns tyvärr inte en chans för mig att klämma in fler träningsdagar per vecka än vad jag redan gör.

För mig känns det iaf som att det fungerar som det är och att öka tid och intensitet känns bra, saknar dock fortfarande ett riktigt schema för hur när och vad som ska avverkas. Detta är nog ren slapphet från min sida och jag kan bara skylla mig själv. 
Tyvärr är det nog så att med en riktig plan kunde jag säkerligen tränat mera effektivt. 
Hemmasnickrat träningsschema eller ej, huvudsaken är att jag trivs. Får man skriva ett ord som det i samband med tortyr som 4x4 och annan plågsam intervallträning på trainer eller "monark" innebär? Inte vet jag, men tror att jag tidigare nämnt att jag på något underligt sätt faktiskt gillar att gå ner en trappa och dra på allt vad det går och hoppas att man blir lite vassare varje gång...
Denhär delen av cyklandet borde jag med lätthet knipa en pallplats på ett europamästerskap iaf


Nog om det, nu siktar vi på en after work!

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Rev precis av ett gäng 4:or...perfekt fredagsmys! :)
  Tänkte ut och cykla lite på kullen nästa vecka om vädret tillåter, har ni låst in cyklarna i källaren för säsongen eller?
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB16 december 2011 19:37

  Afton Viktor,
  Nej, med denna väderleken låser vi definitivt inte in några cyklar. Men vi ligger inte ute och pressar i snålblåst och ösregn... Är vädret rätt så hänger vi båda absolut på.
  Vi hörs av lite närmare, eller hur!

  //A&Y

  SvaraRadera
 3. Ville da gerne tage en diskussion om hvordan man kan bygge træningsplaner op, har nogen erfaringer fra andre sportgrene og så meget teoretisk viden. Kunne være interessant og vide om det kunne hjælpe dig?
  Kan du ikke droppe en mail til [email protected] så skal jegs skrive mere.
  Kim(KG)

  SvaraRadera