onsdag 23 november 2011

Rullade förbi Tågarp idag


Nu är inte bilden tagen där, utan några kilometer innan jag kom dit nämligen i Teckomatorp. Stor metropol det också juh....

Äntligen hemma efter att ha jobbat klart och gett fönsterfoderna (från igår) en omgång färg till. Detta plus en fika med mina föräldrar gav oss en ofrivillig vilodag, man hinner ju inte med allt. Hela november tycker jag har flugit iväg, bra på ett sätt men samtidigt är det ju synd. Känns som att man bara arbetar cyklar och sover.

Angående Andalucia Bike Race
Etapploppet i Andalucien har vi varit sugna på sedan förra året, kan inte riktigt bestämma oss men det är nog en jävla uppgift sas. Om det ska cyklas är det definitivt inte för att försöka sig på en pallplats bland motionärerna om ni förstår vad jag menar, det skulle avverkas i ett schysst tempo för att kunna andas in upplevelsen men samtidigt inte så sakta att man får tälta ensam halvvägs. En sak är säker vi skulle komma bland dom sista men upplevelsen hade nog varit något alldeles extra.

Någon som vill vara med och slåss om jumbopriset men med en upplevelse som nog är svårslagen?
Hade kanske varit ännu roligare att köra ett gäng ihop.

//Nilsson

5 kommentarer:

 1. Etapplopp är den bästa träning man kan få, vilken rivstart ni gör på säsongen om nu kommer iväg:)

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB23 november 2011 18:54

  Ja, vi går i valet och kvalet. Tyvärr är det ju ganska nära inpå, men det skulle vara en häftig uppgift att ta sig ann. Min kloka hjärncell säger: planera det till 2013 istället.

  Har du erfarenhet av etapplopp?
  //Nilsson

  SvaraRadera
 3. Trans Alp 2009 och Trans Schwarzwald 2011.
  Vi var anmälda till Cape Epic 2012 med drog oss ur och väljer istället att satsa ännu hårdare på Trans Schwarzwald igen.

  SvaraRadera
 4. Yvonne The Summit MTB24 november 2011 16:01

  Ja men hej Katarina, besöker ju din blog allt som oftast. Tog en stund innan jag kopplade. Ni har ju erfarenhet såklart.

  Det är många höjdmetrar i Trans Alp, måste känts skönt för benen att rulla över målsnöret!? :) Lycka till 2012

  //Nilsson

  SvaraRadera
 5. Har ni möjligheten så kör redan 2012. Jag antar att ni inte har legat på sofflocket utan redan är grundtränade. Med en bra plan så åker ni till Andalucien väl förberedda utifrån målsättning med deltagandet.

  Trans Alp var fler höjdmeter, men Trans Schwarzwald var faktiskt hårdare!

  Trevlig fredag:)

  /K

  SvaraRadera