fredag 25 november 2011

Novembermotivationsrelaterat

Fixade denhär fredagen på ett bra sätt. Jobbat med fönsterna under eftermiddagen och tränat under tiden som min söta viktiga andra hälft har studerat.
Träningen blev som vanligt när man dagen innan cyklat uppför ett berg, fruktansvärt jobbig. Varje sekund känns som en minut innan mjölksyran från gårdagen släppt, därefter är man med igen efter sisådär en halvtimme. Kroppen liksom börjar njuta av smärtan och allt rullar på tills man faller ihop i en blöt pöl på golvet långt senare.

Själv har jag farligt nog börjat njuta av styrkeintervaller då jag upplever det som mindre smärtsamt än att köra 4x4 intervaller med hög kadens tills lungorna hänger på utsidan. Jag hoppas att detta är ett novembermotivationsrelaterat problem som december per automatik åtgärdar.

På fredagar gillar inte någon av oss att laga mat, då vill man slappna av. Ett bra alternativ är givetvis räkor, sådana hittades och inhandlades utan problem. Ibland inser (åtminstone jag) att jag lyckats med konsten att inte läsa på skyltarna och köpt frysta räkor till svinpris på det lokala fiskrökeriet som också säljer färsk fisk och skaldjur så att man tror att dom är färska. Idag var dom både färska och riktigt bra!

Nu är det ju så att efter vad jag pysslat med efter jobb, läs mördarpass blir man hungrig och räkor mättar inte som en up-kaka. Sitter faktiskt och funderar på hemkörning av kebabrulle eller dylikt men det rimmar illa så jag får väl låta bli, eller hur.
Detta var inte igår tyvärr, men jag kan knappt bärga mig!


Tjatja
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar