onsdag 2 november 2011

Källaren idag för P & A

Har kastat om dagarna den här veckan så jag är "ledig" (eller hur?!) onsdag, torsdag istället för må, tis. För att toppa det hela lite har jag kompat bort fredagen också. Resultat av detta: arbetsfri ons-tis :). Kan vara rätt bra att ha lite mer sammanhängande tid till studierna faktiskt, annars hinner man ju glömma vad man sysslade med veckan innan.

Pernilla kom förbi på förmiddagen och tog ett svettpass i källaren. Hon passade också på att försöka locka med en tidig löprunda i morgon bitti - icke sa jag (klent av mig).

A har också han jobbat sig varm på trainern, icke jag (klent det med). Han körde en runda vi brukar cykla ute i verkliga livet ibland, nu tog han hjälp av google maps. Går ju betydligt snabbare inomhus, behöver inte sakta in för kurvor och korsningar och inte heller för hundar och hästar.

Min gubbe osminkad

Okej, hej!
//Y

2 kommentarer:

  1. Tänkte ta oss till Kullaberg och hojja runt lite på lördag. Hade vatt trevligt med sällskap om ni har tid och lust, och så kommer ni ju upp från källaren lite! ;) /Viktor

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB3 november 2011 06:24

    haha! Jo vi hade väl tänkt oss att försöka hitta ut ur källaren till helgen, tar gärna en tur med er på berget. Vi hörs!
    //Y&A

    SvaraRadera