tisdag 15 november 2011

Ingen tuff kille

Tränade stenhårt och länge igår, det kändes bara kanonbra. Som alla vet svettas det kopiösa mänger när det cyklas inomhus, fläkten har jag ställt så att den blåser från sidan. Detta har jag fram tills imorse tyckt var ett smart drag för att slippa en kall vind just i ansiktet.

Detta i kombination med att jag var trött som ett helt ålderdomshem när jag gick och lade mig igår kväll och förmodligen inte rört mig mer i sömnen än ett fyllo gjorde att jag vaknade lite stel i nacken. Allt eftersom att dagen gått har det blivit värre och värre, just nu gör det löjligt ont i hela vänstersidan av nacke och axel och jag är parkerad för dagen så att säga. Ligga sitta eller stå, det är lite som pest eller kolera kan man säga

Så passa er för var ni ställer fläkten vid långa hårda trainerpass, det tänker jag göra i framtiden!


Dagens dumstrut bär väl jag idag då
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Dhl-gubben dök upp med min trainer idag så den fick invigas med ett litet intervallpass för ett tag sen. Får vi se om grannarna kommer upp och klagar någon dag men tycker den var ganska tyst. :p
  En fläkt kan nog behövas, så bra du varnar för farliga fläkställningar! ;)
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB15 november 2011 20:53

  Gokväll
  Gratulerar, ni kommer få många plågsamma timmar i vinter om jag känner er rätt!
  Som sagt passa er för kantvind, haha
  //Andreas

  SvaraRadera