onsdag 16 november 2011

Glamour nähä, endast en dam och två hundar

Jobbet tog mig till Båstad idag via Ranelids, det var verkligen en kontrast. Lungt skönt och stilla utanför Peppes idag, brukar se lite anorlunda ut under sommarveckorna. Till och med tomt på badkrukan var det, jag tyckte annars att badvattnet och stranden såg inbjudande ut...Yvonne har varit riktigt duktig på trainern idag, själv avnjuter jag fortfarande min underbara nackspärr.
Imorgon efter mitt spirometrimöte med doktorn struntar jag i vilket, då kör jag ändå. Någonting liknande en träningsplan för vinter har börjat ta form och det är jag glad för.
Hittills har det bara tränats hårt och mycket utan någon struktur. Men vad gör man, är inte någon idrottsfysiolog så man gör bara så gott man kan...

Appropå Peppes,

Ratadatadaj
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Hej sad netop igår og läste jeres underholende blog och var imponeret over jeres träningsindsats. Fik dock også tanken finns en samlet plan for året?. Har i sådan en plan har i/du defineret et mål? Skal Birkebreineren/Vasa afvikles till bestämt tid eller..??
  med jeres träningsresultat kunne man forvente rigtige gode tider. Eller vil en samlet plan forstörre alt det som er roligt/spontant?
  KG

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB17 november 2011 20:28

  Hej Kim,
  Tack för det, och jo vi tränar ganska mycket och har väl en plan. Men vi cyklar och tränar för att vi tycker att det är roligt och vill som du skrev inte mista just glädjen. Kör gärna en och annan tävling, CykelVasan är bokad nästa år igen... Men siktar på att köra någon mer!

  Har du/ni några mål, kan vi sporra varandra?
  //Andreas

  SvaraRadera