tisdag 18 oktober 2011

Trainern uppgraderad

Åkte till "Posten" på väg hem från jobb igår, mitt mekställ hade anlänt. Jag hade även beställt en uppgradering till trainern i källaren. Jag har länge tänkt mig att flytta trainern och möblera om en aning där nere.

Det hade väl varit okej, om det inte var för allt det drar med sig med sladdar och kontakt problem. Som extra krydda för att fresta humöret hade jag två jäkligt intresserade katter som mer än gärna och hellre än bra hjälpte till. Suck!


Blev riktigt bra till slut och jag hann även med att uppdatera programvaran, vilken skillnad. Det var ett riktigt lyft, så till alla er som kör tex en Fortius med version 2.xxx uppdatera till version 3. Det är en väl spenderad fyrahundring!

I eftermiddag ska det köras trainer, har inte lagt upp något schema för hur det ska tränas i vinter ännu så vi får se vad det blir...

Nu ska det jobbas iaf!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar