lördag 1 oktober 2011

Tjenare på er

Dagens tur började i dimma ute på fälten

På banan igen känns det som. Efter ett uppehåll i träningen (har inte suttit på en cykel på tio dagar) har jag nu rullat 2 dagar i rad och det känns skitbra!

Idag blev det 36 km Kullaberg, visst hösten hade ju placerat dom flesta löven på marken men varmt var det. Tror till och med att det hade torkat upp lite på stigarna uppe vid Håkull. Vi kunde inte hålla oss när vi såg att fikat vid fyren var öppen, där satt man bra kan ni tro. Varmt och soligt med en kopp i handen, det är inget jag gör varje 1 Oktober!!

Nu blir det snabbdusch och omsvidning för en trevlig "eftermiddagskvällssammankomst" hos min Syrra. Blir till att snacka landsvägs-komponenter en del tror jag...

Cykeltvätten skippar jag idag och hoppas på en lika torr tur imorgon.
Här är några fler bilder från dagens tur:Chip
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar