söndag 9 oktober 2011

Söndagsbajken MTB

Vi cyklade över fälten upp mot Himmelstorp, görfin morgon! Det kändes riktigt kyligt innan vi gav oss av så underställsbyxor åkte på, BIG mistake.

Mitt ute på en åker med fri sikt blev det bara för bra, fick stanna och svida om. Nu blev det ju inte alldeles lätt, underställsbyxor underst därefter långa löparbrallor och som grädde på alltihopa bibshorts ytterst. Detta innebar till min förskräckelse att jag tillslut stod mer eller mindre näck mitt ute på ett fält i mitten av oktober! Fick lämna brallorna i en buske och plocka upp på vägen hem...

Nog om den eskapaden, vi mötte upp ett par glada cyklister vid Himmelstorp och gav oss upp en sväng på stigarna, när man tänker efter är det inte helt självklart att hitta runt där uppe om man aldrig cyklat där tidigare. Viktor och Margareta hade aldrig kört där och behövde lite stigtips. Det blev typ upp och ner, hit och dit drygt 40 km för oss som även cyklade dit och hem och ändå kom vi på att vi missat visa massor!

Kul var det iallafall, trevligt med sällskap och en gofika i värmestugan uppe vid fyren (som kunde varit varmare - inte fyren alltså...).

Det obligatoriska fotostoppet vid utkiken

Skitbra bild verkligen! 
En liten kompis i löven, en näbbmus som man faktiskt fick klappa :)
Viktor och Andreas 
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Tackar för turen! Alltid skoj att cykla på lite nya stigar. :)
  /Viktor

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB9 oktober 2011 20:40

  Tack själva, kul med lite sällskap :) Får ta och göra om det nån dag!
  Hälsa Margareta också
  //Yvonne

  SvaraRadera