fredag 14 oktober 2011

Sanslöst kul man kan ha

Vi skulle köra trainer idag, så blev det inte.
Yvonne tänkte cykla 4x4 och sedan ut och springa efter det, själv hade jag tänkt mig ett långt plågsamt pass...

Y fick i alla fall tränat ute, själv fick jag öva mina kunskaper i lödning på supertunna datorkablar.Någon lustigkurre med fyra ben, svans och päls har under dagen tyckt att kadenssensor smakar gott. Jag har nu spenderat ca två timmar på att försöka lösa problemet istället för att träna JÄTTEROLIGT.


Att löda så tunna kablar med min alldeles för grova lödkolv var omöjligt så det slutade som vanligt med sockerbit. Till min stora förvåning fungerade det faktiskt. Denna lösning hoppas jag fungerar tills vi får hem beställningen med en ny som också är gjord idag.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar