onsdag 26 oktober 2011

Pumpen har hittat hem :)

Det verkar som att jag kommer tvingas fortsätta mitt CUBElösa liv ett tag till. Andreas var in och snackade med mekarna och de har fortfarande inte fått den lilla delen till wiregenomföringen i ramen. Tydligen är det någon specialspecialgrej och det går inte med andra sådana som sitter på andra Cuberamar... Tur iallafall att det är nu på hösten och inte under våren som jag är utan min cykel. Och jag har ju faktiskt min Scott så länge.

Har jobbat idag, första dan av två och en halv. Inte fel att börja jobbeveckan en onsdag, för nu har ju mer än halva veckan gått och snart är det fredag igen och då slutar jag till lunch. Haha!

Klyvt ved har vi gjort efter after work-kaffet, ska väl elda upp lite värme snart. Kyckling och nåt glas av husets röda - kan väl inte bli en bättre vilodag!

Och förresten - cykelpumpen (som A av någon outgrundlig anledning refererar till som "fotpump") är upphittad! Han har ju självklart ställt den i vedskjulet där den hör hemma...?

//Y

4 kommentarer:

 1. Hei Har en fråge, kan se i også har en Reaction GTC hemma, vet ni et stålle i närheden hvor man kan handla reservdela!. Jag har tabt ramskyddet (av metal vid kjedan) og skal asap bruge ett nyt.
  Mvh
  KG

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB27 oktober 2011 13:23

  Hej KG, det fanns en affär på tågagatan i hbg. Verkar dock inte vara att lita på riktigt. Vänd dig till TCM i stockholm (snabba och proffsiga) eller Erlans cykel i Varberg. Vad har du för cube?
  //Nilsson

  SvaraRadera
 3. Samme som din *LOL* men setuppet er lidt anderledes eftersom jag har köbt den från en tåvlingskille.

  SvaraRadera
 4. Yvonne The Summit MTB28 oktober 2011 21:11

  Finfina cyklar de där,
  Endast ramen är original på min men den är jag väldigt nöjd med. Styv som attan och levererar det mesta av tramptaget rakt ner i backen...
  Vi borde ses, 200m kan jag ju gå till och med!! :)
  //Nilsson

  SvaraRadera