måndag 24 oktober 2011

Måndag

Nu har jag kommit till rätta här hemma. Har tagit en lugn dag idag och faktiskt inte fått något pluggat, men strukturerat upp studierna en aning.

Har kollat Andreas bilder från Bjäre runt och det ser ut att ha varit en jättefin och trevlig tur. Blir lite avundsjuk... Själv hade jag ju privilegiet att få färdas 100 mil i luften med allt vad det innebär. Faktiskt så var det också ganska trevligt - klart väder och solnedgång, otroligt vackert. Mellan Sthlm och Ängelholm var det mörkt och alla städer glittrade långt där nere.

Blev ju inte så himla (haha) bra på bild men men.

Har trampat trainer idag också, i nästan TVÅ timmar, vilket jäkla jobb!
//Y

2 kommentarer:

 1. Finns bilderna från Bjäre runt upplagda någonstans? Jag var med och cyklade och hade gärna sett fler bilder. :-)

  //Conny

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB26 oktober 2011 15:47

  Hade för en gång skull inte med min GoPro, knäppte lite med mobilen bara. Ska höra med min kompis, han hade med sin. I sådana fall kan kan jag lägga upp några till här! Annars fanns det lite på Happymtb...
  //Nilsson

  SvaraRadera